וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל בצלים ממולאים

מתכון מאת: אוסנת לנקרי, מערכת וואלה

צילום: עידו שחם; עריכה: רן צימט

מצרכים למתכון

  • 2 בצלים שבושלו בשלמותם 10 דקות במיקרוגל לריכוך
  • לתערובת הבשר:
  • קילו בשר טחון
  • 2 בצלים
  • 1/4 כוס חמוציות או צימוקים
  • 1/4 כוס שקדים או אגוזים
  • 1/2 כוס סילאן
  • כף אבקת מרק עוף
  • 1/2 1 קינמון
  • לרוטב:
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • כפית קינמון
  • מלח
  • 3/4 כוס סילאן
  • כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הבצלים המיועדים לתערובת ומטגנים להזהבה, מצננים.
  • 2. לקערה מעבירים את הבשר הטחון והבצל המטוגן, יחד עם כל חומרי התערובת.
  • 3. מערבבים היטב ונותנים לתערובת לנוח חצי שעה.
  • 4. מפרידים את הבצלים שבושלו במיקרוגל לעלים. במרכזו של כל עלה מניחים כפית גדושה מהתערובת ומגלגלים כלפי פנים.
  • 5. את עלי הבצל המגולגלים מעבירים לסיר רחב ומסדרים אותם זה לצד זה.
  • 6. מוסיפים מלח, קינמון, מרק עוף, סילאן וכוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 40 דקות.
  • הבשלנית של אופקים מבשלת בצלים ממולאים

  • בורקסים במילוי בשר

  • מלפוף ממולא

  • ארטישוק ממולא

  • לחמניות ממולאות בשר

  • קוסא מחשי

  • עלי גפן מבושלים ביוגורט

  • סירות קישואים ממולאות בשר

  • פלפלים קלויים ממולאים

  • ארטישוק ממולא

  • קובה עיראקית במרק סלק

  • אמפנדס בקלי קלות

  • פרוסות חציל עם בשר ברוטב עגבניות

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully