ברד פודינג עם פירות יער וקוקוס
ברד פודינג הוא אוכל של עניים, שעושה שימוש אופטימלי משאריות של לחם. הברד פודינג שלפניכם מענג אפילו יותר, כי במקום לחם, מסתתרות בו סופגניות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית אפייה עמוקה, בקוטר 20-22 ס"מ:
- 4 סופגניות חתוכות לריבועים של 2X2 ס"מ
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 3 ביצים
- 2 חלמונים
- 100 גרם סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 50 גרם קוקוס טחון
- 150 גרם פירות יער טריים או קפואים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מערבבים בקערה ביצים, חלמונים וסוכר, ומוסיפים חלב, שמנת, וניל וקוקוס. מערבבים היטב.
- 3. משמנים תבנית אפייה בדפנות ובתחתית, מניחים את קוביות הסופגניות בתבנית, ומפזרים מעל את פירות היער.
- 4. יוצקים את תערובת הנוזלים על הסופגניות, ומניחים בצד ל-10 דקות, עד שהסופגניות יספחו את הנוזלים.
- 5. מכניסים לתנור ואופים 30 דקות, עד שהמאפה מתייצב ומזהיב.