וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם בירה ואגוזים

לחם שמכינים בכיף, בלי הכנות מוקדמות. מלא בטעם עמוק של חורף

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

לחם בירה. נמרוד סונדרס
לחם בירה

מצרכים למתכון

  • לתבנית אינגליש קייק גדולה:
  • 1/2 קילו קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 ליטר בירה שחורה מאלט
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס סילאן, או דבש או סוכר
  • 1/2 כוס אגוזי מלך

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
  • 2. מערבבים את כל החומרים ויוצקים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה משומן.
  • 3. אופים 45 דקות עד שהלחם אפוי והוא שחום יפה.
  • * הערה: אפשר בהחלט להחליף את האגוזים בערמונים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully