וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד שזיף

מתכון מאת: ברי סייג, מערכת וואלה

עוגת שוקולד שזיף של טאטי. נמרוד סונדרס
עוגת שוקולד שזיף של טאטי

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות ארוכות של 25 ס"מ:
  • 180 גרם חמאה
  • 340 גרם סוכר דמררה
  • 3 יחידות ביצים גודל L
  • 260 גרם קמח
  • 8 גרם אבקת אפייה
  • 3 גרם סודה לשתייה
  • 45 גרם קקאו הולנדי כהה
  • 225 מ"ל מים חמים
  • 120 גרם שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים דק
  • 8 שזיפים טריים, חתוכים לרבעים
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים בהדרגה, עד שמתקבל קרם בהיר ותפוח.
  • 2. מערבבים יחד את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו) ומוסיפים לתערובת.
  • 3. מוסיפים את המים, השזיפים המיובשים והשוקולד, ומערבבים היטב.
  • 4. יוצקים לתבניות משומנות. מפזרים מעל את רבעי השזיפים הטריים, ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully