אוסנת לנקרי, מערכת וואלה!

נשיקות מרנג

צילום: עידו שחם; עריכה: אמיר קוטיגרו; בימוי: בת גולן

מצרכים

  • 5 חלבונים
  • 300 גר' סוכר דק
  • שקית זילוף בעלת קצה משונן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את החלבונים והסוכר ומניחים את התערובת בבן מארי, מערבבים ללא הפסקה כ-10 דק' עד שהסוכר נמס.
  • 2. מורידים מהאש ומקציפים במיקסר כ-10 דק', עד שהחלבון הופך לקצף יציב.
  • 3. ממלאים את שקית הזילוף בתערובת שהתקבלה ומזליפים בצורות שונות.
  • 4. מכניסים לתנור למשך 2.5-3 שעות בחום של 80-100 מעלות עד שהמרנג מתקשה. משאירים בתנור בדלת פתוחה עוד שעה עד שמתייבש.
  • לגיוון: לאחר שמקציפים את התערובת אפשר להוסיף לה שקדים, אגוזים או תמרים קצוצים.
  • למרנג חגיגי: אפשר לקשט באבקת זהב.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם