וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס

עוגיות קלילות לפסח, בשילוב שוקולד מריר איכותי

מתכון מאת: גיא פולק, מערכת וואלה

קינוחים לפסח קופי בר. אפיק גבאי
קינוחים לפסח קופי בר

מצרכים למתכון

  • לכ-20 עוגיות:
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • 40 גרם קמח מצה
  • 80 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ (לא פתיתי שוקולד צ'יפס קנויים, אלא ממש לקצוץ שוקולד מריר איכותי)
  • 180 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.
  • 2. מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • 3. מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.
  • 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף. מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.
  • 5. מחממים בתנור ל-150 מעלות, ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully