- 1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את תפוחי האדמה ו-2 שיני שום למשך כ-15-20 דקות.
-
- 2. בסיר קטן מחממים יחד חלב, שמנת וכף חמאה צהובה, עד שהכל מבעבע ומגיע לסף רתיחה. מכבים את האש ומצננים.
-
- 3. קוצצים את התרד ואת 2 שני השום הנותרות. מחממים במחבת לוהטת את שתי כפות שמן הזית או החמאה, ומקפיצים את התרד והשום כדקה וחצי.
-
- 4. מוסיפים את התרד והשום לתפוחי האדמה. טוחנים הכל, רצוי במטחנת פירה ידנית (מולן א-לגום). מעבירים לקערה גדולה, ומוסיפים את מסת החלב והשמנת. ממליחים, מתבלים במעט אגוז מוסקט, ומערבבים עד שמתקבלת מסה חלקה ועשירה.