- 1. מכינים את מילוי הפיסטוק: מערבבים את החומרים במעבד מזון או במקצף.
-
- 2. מכינים את הרול: על משטח מקומח מרדדים את הבצק לאורך 30 ס"מ ולרוחב 20 ס"מ. מניחים את הבצק כשהצד הצר כלפינו. מורחים את המילוי על הבצק ומשאירים פס ריק ברוחב 2 ס"מ בצד הצר הנגדי. מגלגלים את הבצק עם המילוי עד הפס הריק.
-
- 3. חותכים 6 פרוסות אחידות. מרימים כל פרוסה, מותחים מעט את הקצה הריק (קצה הרול), מקפלים כלפי מטה ומניחים על תבנית כשהסגירה כלפי מטה.
-
- 4. מתפיחים 60 דקות בטמפרטורת החדר, מורחים שכבה דקה של ביצה. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 5. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. מורחים מיד בסירופ חם ומפזרים שברי פיסטוק.
-
- טיפ:
- כדי לקבל רול יותר עבה, גבוה ומעוצב, אפשר לאפות בטבעות עגולות, שקוטרן עד 10 ס"מ.