וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי שוקולד שבדים

בגירסה השבדית מחליפים את הביסקוויטים בשיבולת שועל

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה

אוכל שוודי. אפיק גבאי
אוכל שוודי

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 200 גרם שיבולת שועל
  • 1/2 כוס אספרסו או קפה נמס מוכן
  • 1/2 כוס קוקוס לציפוי או שקדים טחונים.

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון עד לקבלת אבקה גסה ומרוקנים לקערה.
  • 2. לתוך הקערה מוסיפים את החמאה, אבקת סוכר, סוכר וניל, וקקאו ולערבב היטב.
  • 3. מוסיפים את הקפה ומערבבים היטב. אם התערובת מעט יבשה אפשר להוסיף עוד קפה. מכניסים למקרר לשעתיים עד שהעיסה מתייצבת ומתחילים ליצור כדורים.
  • 4. יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומצפים בקוקוס או בשקדים טחונים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully