וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אפונת שלג מוקפצת עם סויה, לימון ושמן זית

יונתן בורוביץ', שף מסעדת קפה 48 במתכון קל להכנה

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה

אפונת שלג של יונתן בורוביץ'. אפיק גבאי
אפונת שלג של יונתן בורוביץ'

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם אפונת שלג טריה נקייה ומקולפת מן הסיב בצדדים
  • 1/2 כוס סויה מאיכות טובה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • חופן פלפל שחור גרוס טרי
  • כף שמן שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מביאים סיר מים רחב לרתיחה.
  • 2. ליד, מחממים מחבת רחבה (או ווק) על אי בינונית ומוסיפים את שמן הסומסום.
  • 3. כשהמים רותחים מניחים בעדינות את האפונה וחולטים למשך 30 שניות.
  • 4. מעבירים מיד מהסיר לווק החם (בזהירות), ומקפיצים במשך 30 שניות נוספות.
  • 5. מנמיכים את האש מוסיפים את הסויה, שמן הזית ומיץ הלימון. מערבבים בעדינות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully