וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחוני הודו מושרים בוויסקי מעושן

מתכון לנתחי הודו עם מרינדה משגעת

מתכון מאת: עופר בן אור, מערכת וואלה

בשר הודו בבאיירן. אפיק גבאי
בשר הודו בבאיירן

מצרכים למתכון

  • ל-8 סועדים:
  • 1 ק"ג פרגית הודו (שווארמה)
  • 200 מ"ל וויסקי
  • 1/4כפית ציפורן טחון
  • 1/4כפית קינמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1/4כפית כמון
  • כף כוסברה יבשה
  • 200 גרם ראס-אל חנות
  • 5 גרם פפריקה חריפה
  • 5 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את ההודו לנתחים בגודל הרצוי.
  • 2. מערבבים את הוויסקי עם כל שאר המרכיבים.
  • 3. מוסיפים את נתחוני ההודו ומעסים היטב.
  • 4. משרים למשך 4 שעות.
  • 5. מוציאים את נתחי ההודו וצולים על האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully