וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סורבה ענבי סייבל

מתכון לסורבה ענבים קייצי של רשת וניליה

מתכון מאת: איתי רוגוזינסקי, מערכת וואלה!

סורבה של וניליה. אפיק גבאי
סורבה של וניליה

מצרכים למתכון

  • 700 גרם ענבי סייבל בשלים
  • 130 מ"ל מים מינרלים (כחצי כוס מים)
  • 100 גרם סירופ גלוקוז
  • 65 גרם סוכר (4.5 כפות סוכר)
  • 3 גרם אבקת פקטין (1 כפית)
  • 10 מ"ל מיץ לימון (3/4 כף)

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הענבים ולהפרידם מהשזרות.
  • 2. מערבבים את הסוכר אעם אבקת הפקטין בכלי נפרד.
  • 3. מחממים את המים המינרלים עם סירופ הגלוקוז , תוך כדי הוספה הדרגתית של תערובת הסוכר והפקטין. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  • 4) מקררים את הסירופ שנוצר במקפיא למשך שעה, ואז טוחנים את הסירופ, הענבים ומיץ הלימון במהירות גבוהה בבלנדר, עד לקבלת מרקם אחיד, ומיצוי הצבע הטמון בקליפת הפרי.
  • 5) לאוהבי המרקם החלק- ניתן לסנן את התערובת על מנת להיפטר משאריות הקליפה.
  • 6) מקפיאים במכונת הגלידה עד הגעה לטמ"פ של -8 מעלות, וקבלת מרקם קטיפתי ואוורירי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully