וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוגעלך מלאווח במילוי ממכר

רות אוליבר משדכת דפי מלוואח לקבב בטחינה והופכת באמצעות גלגול אחד פשוט את השלם לטעים מסך חלקיו

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

רוגעלך מלוואח. נמרוד סונדרס
רוגעלך מלוואח

מצרכים למתכון

  • ל-12 יחידות
  • שמן בזיליקום ירוק
  • 1 צרור בזיליקום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כפית מלח
  • לרוגעלך
  • 12 יחידות קבב מאורכים (אפשר לקנות מוכן ולהפשיר)
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 4 יחידות מלאווח מופשרים קלות מחולקים ל-4
  • 3 כפות מיונז
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 ביצה טרופה למריחה
  • מעט שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מכינים שמן בזיליקום: טוחנים במעבד מזון שמן בזיליקום ומלח, מניחים לשעה, מסננים במסננת מרופדת בבד גזה או בנייר.
  • 2. מחממים תנור ל180 מעלות.
  • 3. מורחים שמן על מחבת פסים מחממים מניחים את הקבב ל-2 דקות מכל צד רק עד שמחליף צבע ונצרב קלות מבחוץ. שומרים בצד.
  • 4. מערבבים בקערה קטנה מיונז, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל.
  • 5. מורחים על כל רבע מלאווח כפית מתערובת המיונז מניחים קבב בצד הרחב ומגלגלים לכיוון הצר תוך כדי שמושכים קלות את הקצה, כמו רוגעלך, חוזרים על הפעולה עם כל הקבבים.
  • 6. מסדרים על מגש, מורחים ביצה על הבצק ומפזרים שומשום אופים כ-25 דקות או עד שהמאפה זהוב.
  • 7. מגישים על רוטב טחינה ומזלפים שמן בזיליקום. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully