- 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים בהדרגה את הביצים.
-
- 2. בקערה מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפיה מלח וקוקוס ומגרדים את תוכן מקל הוניל פנימה. מוסיפים למיקסר עם תערובת החמאה לסירוגין - חלק מתערובת הקמח וחלק מהשמנת החמוצה וכך ממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה ושכל המרכיבים מתערבבים יחד.
-
- 3. מוציאים 300 גרם מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים אליה את מחית התותים והתותים החתוכים.
-
- 4. הרכבת העוגה: ל-2 תבניות אינגליש קייק שופכים מחצית מכמות המסה החלקה. מעל מוזגים את מסת התותים וסוגרים עם שכבה נוספת של המסה החלקה.
-
- 5. מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים כ 40-45 דקות.