וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תותים וקוקוס

קינוח תות שדה חורפי של של השף קונדיטורית סיגל סיאן מBUY THE WAY.

מתכון מאת: יעל לאור, מערכת וואלה!

קינוחי תותים. נמרוד סונדרס
קינוחי תותים

מצרכים למתכון

  • ל 2 תבניות אינגליש קייק:
  • 240 גרם חמאה
  • 400 גרם (2 כוסות) סוכר
  • 5 ביצים
  • 300 גרם (1/4 2 כוסות) קמח
  • 60 גרם קוקוס
  • 3 גרם (1/2 כפית) אבקת אפייה
  • 3 גרם (1/2 כפית) סודה לשתיה
  • 3 גרם (1/2 כפית) מלח
  • 130 גרם שמנת חמוצה
  • 1 מקל וניל
  • 50 גרם תותים טחונים למחית
  • 100 גרם תותים חתוכים לקוביות גסות

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים בהדרגה את הביצים.
  • 2. בקערה מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפיה מלח וקוקוס ומגרדים את תוכן מקל הוניל פנימה. מוסיפים למיקסר עם תערובת החמאה לסירוגין - חלק מתערובת הקמח וחלק מהשמנת החמוצה וכך ממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה ושכל המרכיבים מתערבבים יחד.
  • 3. מוציאים 300 גרם מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים אליה את מחית התותים והתותים החתוכים.
  • 4. הרכבת העוגה: ל-2 תבניות אינגליש קייק שופכים מחצית מכמות המסה החלקה. מעל מוזגים את מסת התותים וסוגרים עם שכבה נוספת של המסה החלקה.
  • 5. מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים כ – 40-45 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully