- 1. לבסיס: מערבבים את חומרי הבסיס יחדיו בקערה עד שנוצר בצק אחיד, פירורי ודביק. מניחים על תחתית תבנית בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה, מהדקים. מעבירים להקפאה של מספר דקות.
-
- 2. מניחים את הגבינה ושני סוגי השמנת בקערה יחד עם הסוכר וטורפים היטב. מוסיפים וניל, ביצים וטורפים היטב.
-
- 3. מוסיפים את הקורנפלור והקמח ומערבבים עד ליצירת בלילה חלקה ללא גושים.
-
- 4. מוציאים את תבנית הבסיס מההקפאה. מוזגים לתוכה 3/4 מהמלית. את 1/4 המסה שנותרה מערבבים מעט עם הממרח הקלאסי.
-
- 5. מוזגים לתוך התבנית. ליצירת שיש מוזגים בשלוש נקודות שונות בתוך התבנית ומערבבים עם סכין עם מלית הגבינה ליצירת דוגמת שיש.
-
- 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כחצי שעה עד שהעוגה מתייצבת בשוליים ורוטטת קלות במרכז.
-
- 7. מוציאים את עוגת הגבינה מהתנור, מצננים ומעבירים לקירור למשך הלילה.
-
- 8. את עוגת הגבינה ניתן להגיש כך או לקשט לפני ההגשה בפירות טריים.