וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חרוסת, להגשה עם מצה בריי

לארוחת בוקר מפנקת במיוחד בימי הפסח מכין השף הראשי של בנדיקט, גיא ארבל, חרוסת עם אגוזים, תפוחים וצימוקים, להגשה לצד מצה בריי מתוק.

מתכון מאת: גיא, מערכת וואלה

מצה בריי בבנדיקט. דרור עינב,
מצה בריי בבנדיקט/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 200 גרם תמרים מגולענים
  • 200 גרם צימוקים
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 100 מ"ל מיץ תפוזים (חצי כוס)
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 1 ק"ג תפוחי עץ גרני סמית
  • 100 מ"ל (לפי הצורך) יין אדום מתוק

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים תמרים, צימוקים, ג'ינג'ר, קינמון ומיץ תפוזים.
  • 2. מגרדים תפוחי עץ על פומפייה גדולה וסוחטים קלות.
  • 3. מערבבים את התפוחים עם המסה הטחונה ואגוזים קצוצים.
  • 4. מוסיפים בהדרגה יין תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם של "טיט".
  • 5. מגישים לצד מצה בריי חמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully