וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוכריות כנפיים ויאטנמיות

מתכון מאת: משה בדישי, מערכת וואלה

כנפיים אסיאתיות. דרור עינב
כנפיים אסיאתיות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • 12 יחידות כנפיים חצויות –מסירים את הבשר מהעצם ומקלפים את הצד התחתון כך שנוצרת צורת סוכריה על מקל.
  • לבלילת אורז
  • 1/2 כוס קמח אורז דביק
  • 1 כוס מים
  • 1 כף חמאה מומסת
  • קורט קצת מלח
  • רכיבים לרוטב
  • 4 כפות רוטב דגים
  • מיץ מחצי ליים
  • 2 כפיות תמרהינדי
  • 1 צ'ילי אדום קצוץ
  • 1 כף צ'ילי פייסט (ניתן להשיג בחנויות אסיאתיות ובחנויות מתמחות)
  • 1 כפית כוסברה קצוצה
  • 1 כפית בזיל קצוץ
  • 1 כפית נענע קצוצה
  • 1 כפית בוטנים גרוסים
  • שמן סויה /קנולה לטיגון עמוק (כמות תלויה בגודל הסיר)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה מקררים למשך שעה לפחות ושומרים במקרר עד לשימוש.
  • 2. מכינים כנפיים: מחממים את השמן לטיגון לחום נמוך יחסית, 140-150 מעלות.
  • 3. טובלים את הכנפיים בבלילת אורז ומטגנים בשמן העמוק כ- 5 דקות בחום נמוך ומוציאים לנייר סופג.
  • 4. מגבירים את האש לחום גבוה ,מצפים שוב את הכנפיים ומטגנים למשך 3 דקות. מוציאים מהשמן לתוך הקערה עם הרוטב, מערבבים היטב ומגישים מיד, כשהרוטב בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully