וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפי עוף תאילנדיות

התיבול המושלם למכורים לכנפיים ברוטב שהכי כיף לאכול עם הידיים

מתכון מאת: מערכת וואלה

כנפי עוף תאילנדיות. אפיק גבאי
כנפי עוף תאילנדיות

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים
  • 20 יחידות כנפי עוף
  • 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב צ'ילי חריף
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • עלים קצוצים מ-5 גבעולי כוסברה
  • עלים קצוצים מ-5 גבעולי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הכנפיים תחת זרם מים, ומייבשים בעזרת נייר סופג.
  • 2. בקערה מערבבים היטב את הרטבים, חלב הקוקוס, השום והג'ינג'ר.
  • 3. טובלים את הכנפיים ברוטב ומניחים בתבנית לתנור המרופדת בנייר אפייה.
  • 4. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 12 דקות.
  • 5. מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בעלים קצוצים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully