וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיצה מתוקה עם פירות

פיצה מתוקה, שבזכות הבצק, מוכנה בצ'יק

מתכון מאת: מתכוניישן, מערכת וואלה

מאפה פיצה פירות מתוקה. מערכת וואלה! NEWS
מאפה פיצה פירות מתוקה

מצרכים למתכון

  • ל-3 מאפים:
  • 1 חבילה בצק שמרים עלים, מופשר לפי הוראות היצרן
  • לממרח:
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת 30%
  • 50 גרם אבקת סוכר (1/2 שקית)
  • 1 כפית מחית/ תמצית וניל
  • לתוספות:
  • 2 כוסות מגוון פירות יער/ אוכמנית/ שזיפים/ דובדבנים
  • ½ כוס שקדים פרוסים/ פקאן/ אגוזי מלך קצוצים גס
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 1 כף סוכר דמררה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות במצב חום עליון ותחתון.
  • 2. מערבבים את כל חומרי הממרח, ומעבירים למקרר עד להרכבת המאפה.
  • 3. חותכים את הבצק ל-3 חלקים. בעזרת צלחת גדולה יוצרים עיגול בקוטר 23 ס"מ.
  • 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים על התבנית עיגול בצק, מברישים בחמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר דמררה בדפנות. מכניסים לתנור (ללא הממרח) למשך 10 דקות. מוציאים ומרכיבים את הפיצה: מורחים את ממרח הגבינה, ומשאירים שוליים ללא ממרח בעובי 1-2 ס"מ. מפזרים פירות לפי הטעם, ומעל את האגוזים הקצוצים. מפזרים מעל כל המאפה מעט סוכר דמררה.
  • 5. אופים למשך 5-7 דקות, ומוודאים שגם תחתית הפיצה אפויה ושחומה (אם לא, מניחים אותה כמה דקות בחלקו התחתון של התנור).
  • 6. חוזרים על הפעולה עם יתר המאפים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully