וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שניצל בציפוי משודרג

כמות שמן נדיבה, חזה עוף דקיק וציפוי שקדים פרוסים: כל הסודות בדרך לטיגון שניצל מושלם

מתכון מאת: עז תלם, מערכת וואלה

שניצל. נמרוד סונדרס
שניצל

מצרכים למתכון

  • ל-3-4 מנות
  • 600 גרם חזה עוף מוכן לשניצלים (קונים בסופר)
  • 1/4 כוס קמח לבן רגיל
  • חבילה קטנה (200 גרם) פירורי לחם
  • חופן נדיב שקדים פרוסים
  • 1 ליטר שמן לטיגון עמוק
  • לתערובת הביצים:
  • 2 ביצים, טרופות
  • כף חרדל חלק
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • כפית רוטב סויה או רוטב דגים תאילנדי
  • מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב.
  • 2. משטחים את חזה העוף לעובי הרצוי (אני אוהב דק מאוד) בעזרת הניילונים שהשניצל מגיע עטוף בהם.
  • 3. שוברים בידיים את השקדים הפרוסים.
  • 4. מסדרים עמדת ציפוי: בצלחת שטוחה אחת שמים את הקמח, בקערה רחבה (או סיר רחב ושטוח) טורפים את הביצים יחד עם שאר המצרכים לתערובת ובצלחת נוספת מערבבים את השקדים עם פירורי הלחם.
  • 5. טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ואז בפירורי הלחם והשקדים, כך שיהיה עטוף מכל הכיוונים.
  • 6. מטגנים בשמן עמוק כ-2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה, ומעבירים לנייר סופג. מטגנים בכל פעם שניצל אחד גדול או 2-3 קטנים.מגישים מיד, ביחד עם קטשופ ופירה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully