וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס בננות והמון הפתעות

נעמה נויהאוז מפנקת אותנו במאפינס שמנמנים ונימוחים עם בננות והמון הפתעות קטנות של שוקולד צ'יפס, קוקוס וחמאת בוטנים

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה

מאפינס בננות וקוקוס. נמרוד סונדרס
מאפינס בננות וקוקוס

מצרכים למתכון

  • ל-12 יחידות:
  • 3/4 1 כוסות קמח תופח ( 245 גרם)
  • כ-6 כפות קוקוס (35 גרם)
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית קינמון
  • קמצוץ אגוז מוסקט מגורר
  • 3 בננות בשלות מעוכות במזלג
  • 3/4 כוס סוכר דמררה (150 גרם)
  • 1/4 כוס שמן קנולה (60 גרם)
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 ביצה L
  • 1/4 כוס חלב (60 גרם)
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר (50 גרם)
  • 1/2 כוס צ'יפס בטעם חמאת בטנים (50 גרם)- ניתן להחליף באגוזים, בטנים קלויים

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל175- מעלות ומניחים מנז'טים בתבנית שקעים.
  • 2. בקערה מערבבים: קמח, קוקוס, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
  • 3. בקערה נוספת מערבבים: בננות מעוכות, סוכר, שמן, חמאה מומסת, ביצה, חלב ותמצית וניל.
  • 4. יוצרים גומה במרכז הקערה הראשונה עם החומרים היבשים ושופכים את בלילת הבננות והחמאה לתוכה.
  • 5. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים . אם נשארו גושים קטנים זה בסדר. ערבוב יתר יפגום ברכות המאפין האפוי.
  • 6. מוסיפים את השוקולד צ'יפס מריר ובוטנים ומערבבים מעט בעזרת לקקן.
  • 7. מחלקים את התערובת לתוך המנז'טים עד כחצי ס"מ משפת המנז'ט. ניתן לעשות זאת עם שק זילוף/בכף גלידה או בעזרת שתי כפיות.
  • 8. אופים כ-20 דקות עד שהמאפינס תפוחים וזהובים וריח מטריף מתפשט בכל הבית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully