וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג ים על הפלנצ'ה עם מנגולד וטחינה

נתחי פילה דג ים על מחבת עם מנגולד, עגבניות שרי, טחינה לבנה ותערובת תבלינים סודית: השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" הנפלאה בתל אביב עם מתכון מנצח.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום ועריכה:עמית טרפוצ'ניק בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 200 גרם בורי חתוך לרצועות
  • צרור עלי מנגולד פרוס גס
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • מיץ מחצי לימון
  • 5 כפות שמן זית
  • פלפל ירוק חריף פרוס דק
  • 4 שיני שום פרוסות
  • כוס טחינה מוכנה
  • 2 כפות דואה מצרית
  • מלח פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. במחבת כבדה יוצקים שמן זית, צולים את הדגים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מוסיפים את העגבניות, השום, הפלפל החריף, המנגולד וסוחטים מעל לימון. מערבבים דקה עד שתי דקות נוספות.
  • 3. מסדרים את המנה בצלחת הגשה, יוצקים מעט טחינה ומפזרים מעל את תבלין הדואה.
  • דג במחבת עם עגבניות וזיתים

  • תבשיל דייגים סציליאני

  • פילה בר ים בעשבים ארומטים

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • סלט "כל העגבניות"

  • דג מרוקאי עם פול ירוק

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • פסטה עם קרעי דג

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • סלט אטריות רענן

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • בודהה בול סלמון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully