וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוס שוקולד טבעוני קל ופשוט עם תפוזים

מתכון פשוט וקל של גל קזס, שף קונדיטור של יקב תשבי עבור שוקולד ולרונה

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מוס שוקולד טבעוני עם זסטים של קליפת תפוז. אפיק גבאי
מוס שוקולד טבעוני עם זסטים של קליפת תפוז

מצרכים למתכון

  • 10 מנות
  • לזסט קליפת תפוז:
  • 5 תפוזים
  • 1 ק"ג סוכר
  • ½ ליטר מים
  • למוס שוקולד:
  • 230 מ"ל חלב סויה (1 כוס)
  • 320 גרם שוקולד מומס 64% מריר
  • 400 גרם שמנת צמחית

אופן ההכנה

  • 1. באמצעות זסטר, מורידים זסטים מקליפת התפוז של חמשת התפוזים. אפר גם בעזרת קולפן - את הקליפות חותכים עם סכין לרצועות.
  • 2. בסיר קטן מרתיחים את המים והסוכר יחד, מכבים את האש, מכניסים את הזסטים אל תוך הסיר ומערבבים. מניחים להתקררות לילה במקרר.
  • 3. בסיר מרתיחים את חלב הסויה ומוסיפים את השוקולד המריר להמסה. מערבבים עד לקבלת קרם שוקולד אחיד. מקציפים את השמנת הצמחית לקצף יציב ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד והחלב כשהיא עדיין פושרת.
  • 4.הרכבת המנה: מוזגים את המוס לכוסות, מניחים מעל זסטים של תפוז מסוכרים, מכניסים למקרר ל- 4 שעות לפחות ומגישים. ניתן גם להקפיא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully