וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בננות בקרם קוקוס עם שקדים וקוקוס קלוי

קינוח זריר ומהיר שאפשר להכין אפילו בשטח- בננות בקרם חלב קוקוס ושוקולד לבן עם שקדים וקוקוס קלוי

מתכון מאת: יוחאי נבו, מערכת וואלה

סעודת סדר אלטרנטיבית בשטח עם הסועד הנודד. נמרוד סונדרס
סעודת סדר אלטרנטיבית בשטח עם הסועד הנודד

מצרכים למתכון

  • 100 גרם שקדים פרוסים
  • 100 גרם קוקוס
  • 7 בננות
  • שמן זית
  • 1/2 פחית חלב קוקוס
  • 150 גרם שוקולד לבן (ניתן למצוא גם פרווה לשומרי הכשרות)
  • 3 כפות סילאן
  • מיץ מחצי לימון
  • אביזרים:
  • מחבת כבדה יחסית
  • כף עץ עם ידית ארוכה

אופן ההכנה

  • 1. על מחבת יחסית כבדה שמוצבת מעל גחלים קולים שקדים פרוסים עד לקבלת גוון זהוב- חובה לערבב כל הזמן עם כף עץ בעלת ידית ארוכה. מוסיפים תוך כדי ערבוב תמידי את הקוקוס וממשיכים לקלות עד הקוקוס מתחיל לקבל גוון חום. מוציאים מיד לקערה נפרדת (לא משאירים במחבת- זה ישרף).
  • 2. לנגב את המחבת משאריות הקוקוס וומחזירים לאש. שמים מעט שמן זית ומוסיפים את הבננות מקולפות. מטגנים בערך 5 דקות ומערבבים מידי פעם.
  • 3. מוסיפים חצי פחית של חלב קוקוס, את השוקולד הלבן ,3 הסילאן ומיץ הלימון ומרתיחים תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהשוקולד נמס ומעט מבעבע. מסירים מהגחלים ולפזר מעל את השקדים והקוקוס הקלויים. זה חם – זהירות על הלשון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully