וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חביתת ירק פרסית

קוקו סבזי היא חביתת ירק פרסית עתירה בעשבי תיבול טריים ריחניים, קלה להכנה ומעולה גם בסנדביץ' לבית ספר. הבשלנית רותם ליברזון מעניקה מתכון שהוא חלק ממסע גיוס לספר בישול חדש

מתכון מאת: רותם ליברזון, מערכת וואלה

חביתת ירק פרסית. רותם ליברזון,
חביתת ירק פרסית/רותם ליברזון

מצרכים למתכון

  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת כוסברה
  • חבילת שמיר
  • 1/2 חבילת נענע
  • 6 ענפי טרגון
  • חבילת תרד
  • חבילת עלי מנגולד
  • חופן בצל ירוק או כל מה שירוק ויש לכם במקרר כולל פול
  • 3 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית גדושה כורכום
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות קמח חומוס
  • שמן זית
  • להגשה
  • פלחי לימון
  • יוגורט

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים היטב את כל הירק ועשבי התיבול. מוסיפים לקערה את הביצים קמח החומוס והתבלינים ומערבבים היטב.
  • 2. מכניסים את כל התערובת למחבת גדולה ועמוקה עם מעט שמן זית שיכולה להיכנס גם לתנור ומטגנים על אש בינונית כרבע שעה עד שהתחתית יציבה.
  • 3. מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות לעוד 20 דקות.
  • 4. הופכים את הפשטידה מעל לצלחת הגשה ומעטרים בירק טרי. מגישים עם פלחי לימון ויוגורט ליד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully