נושאים חמים

פינוקי ריזס ביתיים

חטיפי ריזס בבית בתוספת פינוק משלנו- בייגלה מלוח, שמוסיף עוד רובד טעמים ומרקמים לחגיגה היותר מדי טעימה הזו

ריסס כחול לבן: חטיף חמאת בוטנים, שוקולד ובייגלה, של אורלי פלאי (יח
ריסס כחול לבן: חטיף חמאת בוטנים, שוקולד ובייגלה, של אורלי פלאי (יח"צ , נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • ל-20 מנז'טים
  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 30 גרם חמאה
  • 4 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
  • 100 גרם בייגלה מלוח

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד עם החמאה לקבלת קרם במרקם חלק. מצננים.
  • 2. מניחים עיגול בייגלה כבסיס בתוך מנז'ט, יוצקים מעליו כף שוקולד מומס, עליה חצי כפית חמאת בוטנים, עוד שוקולד מעל ומפזרים פירורי בייגלה. מצננים בטמפ' החדר עד שמתקשה.
  • אפשר גם במקרר אבל אז השוקולד יזיע קצת.
  • איחסון:
  • אם נשאר (מה שבטח לא יקרה), שומרים במקום קריר.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים