וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גזר בניחוח אסיאתי

הקונדיטורית סאני דרעי מהבייקרי Back Door By Sunny, מעניקה מתכון לעוגת גזר קלה עם נגיעות אסיאתיות, בעזרת מעט ג'ינג'ר מגורד ומרענן.

מתכון מאת: סאני דרעי, מערכת וואלה

עוגת גזר של סאני דרעי. נמרוד סונדרס
עוגת גזר של סאני דרעי

מצרכים למתכון

  • לתבנית אינגלש קייק סטנדרטית:
  • 2 ביצים (M)
  • 75 גר' סוכר לבן (1/3 כוס)
  • 75 גר' סוכר חום (1/3 כוס)
  • 125 גר' שמן זית (3/4 כוס)
  • 95 גר' קמח (3/4 כוס פחות כף)
  • 4 גר' אבקת אפיה (1 כפית)
  • 135 גר' גזר מקולף ומגורד (2 גזרים בינוניים)
  • 40 גר' צימוקים שחורים (1/3 כוס)
  • 30 גר' אגוזי מלך קצוצים גס וקלויים (1/3 כוס)
  • 15 גר' ג'ינג'ר טרי קלוף ומגורד (1 כף)
  • לפני האפייה:
  • 3 כפות שיבולת שועל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות ובינתיים מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה.
  • 2. מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן באמולסיה (בזרם דקיק).
  • 3. מוסיפים את כל החומרים היבשים יחד ולבסוף את הגזר והג'ינג'ר. מערבבים עד להטמעה של כל החומרים. ש להימנע מערבוב יתר.
  • 4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומקשטים בשיבולת שועל.
  • 5. אופים בערך 45-50 דק'. יש לבדוק את העוגה עם קיסם ולוודא שהוא יוצא חלק. מצננים ומגישים בטמפ' החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully