וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט סלק, פטה וטימין

הטריק באירוח הוא להרשים בלי לעבוד קשה מידי - בדיוק כמו במתכון לטארט סלק עם גבינת פטה ועלי טימין, שהשלב הכי מאתגר בו הוא לזכור להפשיר את בצק העלים לילה לפני.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 חבילה בצק עלים מופשר לילה במקרר (300 גרם, עדיף על בסיס חמאה)
  • סלט סלק מוכן
  • עלים מ-4-5 גבעולי טימין
  • 120 גרם גבינה בולגרית או פטה 20% שומן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מניחים את יריעת בצק העלים על נייר אפייה.
  • 3. מניחים את סלט הסלק על הבצק בשכבה אחידה ומשאירים שוליים של 2.5 ס"מ.
  • 4. מפוררים מגבינת הפטה מעל הסלק. ומעליה מפזרים את עלי הטימין.
  • 5. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות, עד הזהבה.
  • 6. להגשה: מוציאים את המאפה המוכן מהתנור חותכים לריבועים ומזלפים מעל עוד מעט שמן זית. מגישים לצד עלים ירוקים רעננים.
  • מאפה סלק וגבינה

  • נגיסי סלק וגבינות

  • סגול עז: מרק סלק אפוי

  • קיש גבינת ברי ואגוזים

  • קיש טורטיה זריז

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • פשטידת מצות (מינה)

  • מאפה פסטה ברוטב רוזה

  • לזניה בשרית כשרה

  • חלה קלאסית

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • קוגל אטריות אמריקאי

  • קיש בטטה וגבינת רוקפור

  • מאפינס קינואה ובטטה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully