נושאים חמים

מרק עוף לקוסקוס

בבושקה הפקות

מצרכים

  • -4 מנות
  • למרק:
  • 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו במים למשך לילה
  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • 11/2 ליטרים מים
  • 1 גזר חתוך גס
  • 1 קישוא חתוך גס
  • 3 גבעולי סלרי חתוכים גס
  • 1/4 כרוב חתוך גס
  • 2 שוקי עוף
  • 300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית כורכום
  • להגשה:
  • 1 חבילה קוסקוס להכנה מהירה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • 1/2 1 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את גרגרי החומוס המושרים כשעה וחצי או עד לריכוך.
  • 2. מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  • 3. מוסיפים את הירקות ואת העוף. יוצקים את המים, מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גדולה עוד 40 דקות.
  • 4. מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס המבושלים, מתבלים את המרק במלח, פלפל וכורכום. מבשלים עוד 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 5. מכינים את הקוסקוס: מערבבים קוסקוס עם מלח ושמן. יוצקים מים רותחים, מערבבים, מכסים וממתינים 10 דקות. מאווררים את הגרגרים במזלג.
  • 6. מגישים את הקוסקוס עם המרק.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים