וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פסטה עם בטטה ועדשים

מתכון מאת: בת חן דיאמנט בשיתוף ברילה, מערכת וואלה

פסטה בטטה ועדשים שחורות. נמרוד סונדרס
פסטה בטטה ועדשים שחורות

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה טורטליוני
  • 2 בטטות בינוניות
  • 1 כף שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 4 ענפי רוזמרין
  • חצי כוס עדשים שחורות מבושלות
  • לויניגרט:
  • 50 מ"ל מיץ מלימון
  • 100 מ"ל שמן קנולה
  • 50 מ"ל שמן זית
  • מלח, פלפל
  • כפית חרדל דיז'ון
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבטטות לקוביות קטנות, מתבלים בשמן זית, ענפי רוזמרין מלח ופלפל. אופים את הבטטות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-12 דקות.
  • 2. מבשלים את הפסטה על-פי הוראות היצרן ע"ג האריזה. מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
  • 3. מכינים את הויניגרט: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
  • 4. מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מתבלים בוינגרט ומגישים.
  • טיפ: ניתן להמיר את הבטטה בדלורית צלויה בתנור עם עלי מרווה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully