נושאים חמים

פאדג' שוקולד בננה

פאדג' שוקולד בננה של אורלי פלאי (יח
פאדג' שוקולד בננה של אורלי פלאי (יח"צ , נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • תבנית מרובעת בגודל 22 ס"מ
  • 300 גרם, בערך 3 בננות רכות ומעוכות
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר חום (1/2 כוס)
  • 1 ביצה גדולה (או 2 קטנות)
  • 100 גרם קקאו (3/4 כוס)
  • 100 גרם קמח תופח (3/4 כוס)
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס (1/2 כוס)
  • 100 גרם אגוזי מלך (כוס)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים את התבנית ומרפדים בנייר אפייה.
  • 2. מערבבים את מחית הבננות עם הסוכר, הביצה והחמאה בקערה וטורפים היטב.
  • 3. מנפים פנימה את הקקאו והקמח. מערבבים קלות, עד שהתערובת כמעט אחידה. מוסיפים שוקולד צ'יפס (משאירים מעט לקישוט) ואגוזי מלך ומערבבים עד שהתערובת אחידה מבלי להגיע לעיבוד יתר, שיכביד על מרקם הבראוניז.
  • 4. יוצקים לתבנית, מפזרים מעל את השוקולד צ'יפס ששמרנו ואופים כ- 30-25 דקות.
  • הגירסה הטבעונית:
  • מחליפים את הביצה ב-100 גרם רסק תפוחים. את החמאה ב-1/2 כוס שמן קוקוס.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים