נושאים חמים

בונבונים

כל מה שדרוש הוא שוקולד, חמאת בוטנים ונוטלה לבונבונים בשני צבעים וטעמים

סוכריות שוקולד ובוטנים מלוחים של ליאור משיח (דרור עינב)
סוכריות שוקולד ובוטנים מלוחים של ליאור משיח (דרור עינב)

מצרכים

  • ל-12-20 בונבונים (תלוי בגודל התבנית)
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' נוטלה
  • 200 ג' שוקולד לבן
  • 200 גר' חמאת בוטנים
  • בוטנים ממולחים טחונים גס
  • * מקלות לסוכריות במידה ורוצים (אפשר לקנות בכל חנות יצירה או בחנויות המתמחות באפייה)

אופן ההכנה

  • 1. בקערה חסינת חום ממיסים את השוקולד המריר מעל סיר עם מים רותחים (בשיטת באן מרי).
  • 2. לאחר שהשוקולד נמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב למסה אחידה.
  • 3. באותה שיטה ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים עם חמאת הבוטנים.
  • 4. מפזרים מעט בוטנים בתחתית של תבניות קרח ומוזגים מעליהם את השוקולד. תבנית אחת עם השוקולד המריר והנוטלה ואחרת עם השוקולד הלבן וחמאת הבוטנים. מעבירים למקפיא.
  • 5. אחרי חצי שעה במקפיא, אפשר לתקוע מקלות לסוכריות בבונבונים ואחרי שעה לחלץ.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים