וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס על ירקות חרוכים

פילה דניס מעל סלט משוויה של ירקות צלויים בטעמים מעושנים. סלט המשוויה הוא תוספת מעולה, לא רק לדגים אלא גם לעוף או סתם לנגב עם לחם טרי

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • לסלט:
  • 3 עגבניות בשלות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 6 שיני שום
  • 1 גמבה בינונית
  • 1 בצל לבן בינוני
  • מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • לדגים:
  • 4 פילה דניס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • . צולים את כל הירקות מלבד הלימון על מנגל לוהט או מחבת ברזל כבדה עד להשחמה.
  • 2. קוצצים את הירקות הצלויים היטב בעזרת סכין. שמים בקערה ומתבלים במלח, לימון ושמן זית.
  • 3. במחבת עם מעט שמן זית צולים את הדגים כ- 3 דקות מכל צד ומתבלים במלח ופלפל. עורמים על כל צלחת כמה כפות מהסלט ומניחים מעליו את פילה הדג.
  • טאבולה גריסי פנינה ודניס

  • דגים מרוקאים חריפים

  • קציצות מרוקאיות עם נשמה

  • אוניגירי

  • עראייס דגים

  • סביצ'ה דג עם אבטיח ומוצרלה

  • סלט סביצ׳ה

  • פילה לברק בכוסברה ושום

  • סופריטו דגים

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

  • נזיד דגים פרובנסאל

  • בודהה בול סלמון

  • אורז תאילנדי מוקפץ עם קוביות סלמון

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully