נושאים חמים

בורקס פריקסה

אבי ביטון מכין את הגרסה האפויה לפריקסה המפורסם וממלא עלי פילה בטונה, ביצה קשה, אריסה ותפוחי אדמה

בבושקה הפקות

מצרכים

  • 1 חבילת עלי פילו
  • תרסיס שמן קנולה
  • למילוי:
  • 1 קופסת טונה מסוננת משמן
  • 1 כפית אריסה
  • 1 כפית לימון כבוש
  • 1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
  • 2 ביצים קשות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 3 כפות זיתים ירוקים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-250 מעלות ובינתיים מערבבים יחד את חומרי המילוי.
  • 2. מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי, כך שנוצר מעין מלבן מאורך.
  • 3. מניחים את המילוי בחלק התחתון של המלבן, מגלגלים ומהדקים כמו בורקס, מממשיכים כך עם שאר העלים והמילוי.
  • 4. מניחים על תבנית משומנת או מרופדת נייר אפיה ומשמנים את המאפים גם מלמעלה. אופים עד להשחמה.
  • שתף בפייסבוק
  • שתף בטוויטר
  • שתף במייל

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים