וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורקס פריקסה

אבי ביטון מכין את הגרסה האפויה לפריקסה המפורסם וממלא עלי פילה בטונה, ביצה קשה, אריסה ותפוחי אדמה

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת עלי פילו
  • תרסיס שמן קנולה
  • למילוי:
  • 1 קופסת טונה מסוננת משמן
  • 1 כפית אריסה
  • 1 כפית לימון כבוש
  • 1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
  • 2 ביצים קשות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 3 כפות זיתים ירוקים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-250 מעלות ובינתיים מערבבים יחד את חומרי המילוי.
  • 2. מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי, כך שנוצר מעין מלבן מאורך.
  • 3. מניחים את המילוי בחלק התחתון של המלבן, מגלגלים ומהדקים כמו בורקס, מממשיכים כך עם שאר העלים והמילוי.
  • 4. מניחים על תבנית משומנת או מרופדת נייר אפיה ומשמנים את המאפים גם מלמעלה. אופים עד להשחמה.
  • שתף בפייסבוק
  • שתף בטוויטר
  • שתף במייל
  • מאפה פילו במילוי פטה ותרד

  • מאפה פילו במילוי בשר

  • פריקסה טוניסאי

  • קלצונה טונה

  • לחמניות באן במילוי פריקסה

  • איילת ים במעטפת עלי פילו

  • פלמידה בקונכיות בצק עלים

  • פאי תפוחים בטוסטר משולשים

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • גראטן אלג'יראי של יוסף דנן

  • פסטיצ'יו טוניסאי (פשטידת פסטה וטונה)

  • קרקר ביתי בליווי מרק יוגורט קר

  • פסטייה דגים

  • מאפה פיסלדייר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully