וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פפרדלה עם סלמון

מתכון לפסטה פפרדלה עם סלמון בחמאת מרווה של השף אור הרשקוביץ ממסעדת בקפיקו

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מצרכים למתכון

  • 120 גרם סלמון חתוך ל-5 קוביות
  • 100 גרם פסטה מסוג פפרדלה
  • 100 גרם חמאה
  • 2 עלי מרווה
  • שן שום פרוסה
  • 2 אספרגוס חתוכים למקטעים של 5 ס"מ
  • 100 מ"ל ציר דגים
  • להגשה
  • 15 גרם פרמזן
  • חופן עלי מיקרו

אופן ההכנה

  • . ממיסים בקסרול 50 גרם חמאה על חום נמוך ומכניסים את הסלמון לחמאה.
  • 2. במקביל, מערבבים במחבת ציר דגים, חמאה, מרווה ושום פרוס עד שהכל מתחבר. מתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון לפי הטעם ומסירים מהאש
  • 3. את הפסטה מבשלים אל דנטה ומסננים. מחברים את הפסטה לרוטב ומתקנים טעמים. אפשר להוסיף ברגע האחרון עוד חמאה ליצירת רוטב קרמי יותר. את קוביות הסלמון צולים במחבת בחמאה עד מידת העשייה הרצויה (מומלץ מדיום - לבשל כדקה בלבד) ומניחים על הפסטה בצלחת. מקשטים בפרמזן ועלים ירוקים.
  • סלמון בתנור בחמאת כרשה

  • ספגטי פרימוורה

  • פסטה עם קרעי דג

  • פסטה עם סלמון נא ורוקט

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • פטוצ'ני עם פירות ים, שמן זית ושום

  • פסטה עגבניות ואנשובי עם הפתעה פריכה

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • ארוחת דגים צלויים בתבנית אחת

  • רביולי סרטנים על מצע תרד

  • פרפלה בשמנת, סלמון מעושן ואפונה

  • פסטה עם שרימפס בשמנת

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • פסטה בחמאת אנשובי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully