נושאים חמים

סופגניות קוקוס אפויות

מתכון לסופגניות בריוש אפויות עם קוקוס. מי שרוצה יכול להוסיף טופינג ורוד עם שבבי קוקוס בהשראת הטיף הוורוד והמוכר

סופגניות באפויות בריוש קוקוס בהשראת חטיף קוקוס ורוד (דרור עינב)
סופגניות באפויות בריוש קוקוס בהשראת חטיף קוקוס ורוד (דרור עינב)

מצרכים

  • עבור 10 סופגניות בריוש
  • 500 גרם קמח לבן (1/2 3 כוסות)
  • 12 גרם מלח (2 כפיות)
  • 30 גרם שמרים טריים (1/2 קוביה או 1/2 שקית)
  • 2 ביצים שלמות
  • 300 גרם קרם קוקוס (קצת פחות מפחית)
  • 50 סוכר (1/4 כוס)
  • 40 גרם דבש (2 כפות)
  • 250 גרם חמאה
  • לציפוי:
  • רויאל אייסינג ורוד
  • שבבי קוקוס קלויים על מחבת (ללא שמן)

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל החומרים מלבד החמאה לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ-5 דקות לישה איטית לאיחוד חומרים. מגבירים מהירות וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות ליצרת בצק קשה ואלסטי.
  • 2. נותנים לבצק ולמיקסר לנוח 10 דקות ושוב מפעילים על מהירות גבוהה תוך כדי הוספת החמאה הרכה לאט לאט עד שכולה נבלעת בבצק. עוצרים.
  • 3. מעבירים את הבצק עטוף בניילון נצמד ל- 6 שעות או לילה למקרר.
  • 4. מוציאים את הבצק כשעה לפני תחילת העבודה ומחלקים ל-10 כדורים במשקל 50 גרם. מניחים בתבנית שקעים משומנת (מומלץ מסיליקון) ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ- 12 דקות.
  • 6. מצננים מעט ומצפים באייסינג ומעליו בשבבי הקוקוס הקלויים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים