נושאים חמים

כנפיים בצ'ילי מתוק

מתכון כייפי לכנפיים בצ'ילי מתוק של עד העצם

כנפיים בצ'ילי מתוק (דרור עינב)
כנפיים בצ'ילי מתוק (דרור עינב)

מצרכים

  • עבור 4 סועדים
  • 1.5 ק"ג כנפיים נקיות וחצויות
  • שקית פירורי פנקו, לציפוי
  • 1 ליטר רוטב צילי מתוק
  • שמן, לטיגון עמוק
  • לטמפורה:
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 3/4 כוס בירה לבנה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הכנפיים על תבנית אפיה מרופדת נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לצלייה של 20 דקות. מוציאים ומקריים מעט (בערך 15 דקות).
  • 2. מערבבים יחד את חומרי הטמפורה לקבל בלילה חלקה וללא גושים.
  • 3. מחממים סיר עם שמן עמוק. טובלים כל כנף בטמפורה ומיד לאחר מכן בפנקו ולסיר השמן לטיגון של 4-5 דקות.
  • 4. את הכנפיים המטוגנות מעבירים לקערה של רוטב צ'ילי מתוק.
  • 5. מגישים עם מעט בצל קצוץ.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים