נושאים חמים

עוגיות ווקר'ס

עוגיות חמאה אנגליות בהשראת עוגיות הווקר'ס שליוו את שעת התה המסורתית

עוגיות חמאה בסגנון ווקר'ס (יח
עוגיות חמאה בסגנון ווקר'ס (יח"צ , דרור עינב)

מצרכים

  • 1/4 1 כוסות קמח
  • 100 גר' שקדים טחונים (תכולת שקית אחת)
  • 350 גר' חמאה בטמפ' חדר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית קינמון
  • לאפיה:
  • מלח ים אלטנטי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים שני מגשים בניירות אפיה.
  • 2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר עד לקבלת משחה אחידה ובהירה.
  • 3. מוסיפים את הווניל, המלח, הקינמון והשקדים הטחונים ומעבדים עד לקבלת משחה אחידה.
  • 4. אחרון מוסיפים את הקמח ומעבדים עד 30 שניות נוספות ולא יותר.
  • 5. מחלקים את הבצק ל-2 ומשטחים כל חלק על תבנית לצורה מלבנית בעובי שווה של כ-1 ס"מ.
  • 6. בעזרת סכין, מסמנים מלבנים בגודל 3X 5 ס"מ (או צורות אחרות) כדי שלאחר האפייה יהיה קל יותר לפרוס אותן. בעזרת שיני המזלג, מסמנים נקודות על העוגיות (כמו במותג המקורי).
  • 7. בוזקים מלח ים אטלנטי מעל ומכניסים לתנור לאפייה של 10-12 דקות, עד שקצוות הבצק מתחילים להזהיב קלות.
  • 8. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים להתקרר. לאחר שהעוגיה התקררה, עוברים שוב עם סכין ומפרידים בין העוגיות.
  • אחסון:
  • ניתן לשמור בכלי אטום עד שבוע.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים