וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד קצוץ רומני

אבי ביטון מכין בהשראת מסעדת סמי וסוסו מבאר שבע כבד קצוץ רומני ביתי

מתכון מאת: אבי ביטון

בימוי ועריכה: עמית טרפוצ'ניק, בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

    • 400גרםכבד עוף נקיים וחצויים
    • 3בצלים פרוסים דק
    • 4כפותשמן קנולה
    • 2ביצים קשות
    • מלח ופלפל, לפי הטעם
    • 1כפיתסוכר שטוחה
  • להגשה

    • בצל ירוק
    • מצות

אופן ההכנה

איך מכינים כבד קצוץ רומני?

  • 1
    במחבת רחבה עם שמן מטגנים את הבצלים עד השחמה. מוסיפים את התבלינים והסוכר ומערבבים.
  • 2
    עורמים את הבצל המטוגן בקצה המחבת וצולים את הכבדים עד שהם נצרבים מעט. מערבבים יחד עם הבצלים השחומים וממשכים לטגן יחד עוד כ-5-6 דקות.
  • 3
    מקררים היטב (חשוב לקרר לפני החיתוך) ורק אז קוצצים ידנית את הכבדים הקרים עם הבצלים והביצים הקשות. מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים בפסח עם בצל ירוק קצוץ ומצות.
  • עוף ממולא בכבד קצוץ

  • פטה כבד עם אנשובי ודבש

  • כבד עוף בבצל ויין אדום עם קוסקוס

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סלט אטריות רענן

  • פוקצ'ה של ירקות צלויים ועוף

  • קציצות עוף, טלה וחומוס

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • אורז בקארי וקוקוס עם פרגיות

  • כוסמת עם רוטב פשוט

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • פטה של כבד עוף

  • קציצות פרגית בסלרי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully