וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון בחרדל, שום ודבש

חמש דקות עבודה ויש לכם מנה מנצחת

מתכון מאת: מערכת וואלה

פילה סלמון בחרדל. שני בריל,
פילה סלמון בחרדל/שני בריל

מצרכים למתכון

  • 4-5 מנות
  • פילה סלמון במשקל 500 גרם (עם העור)
  • 1 כף סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות חרדל חלק
  • 1 כף חרדל גרגרים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב סויה כשר לפסח או כפית שטוחה מלח
  • מלח ופלפל שחור בנדיבות
  • בצל ירוק, להגשה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. בקערה קטנה שמים את הדבש, הסויה, שמן הזית והסוכר החום. מערבבים היטב ואז מוסיפים את החרדל ואבקת השום. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח/פלפל שחור לפי הטעם.
  • מניחים את פילה הסלמון, עם צד העור כלפי מטה, על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 3. יוצקים על הסלמון את תערובת החרדל-דבש-סויה ומעסים היטב.
  • 4. מכניסים לתנור וצולים 18-22 דקות (תלוי בעובי הדג) עד שהדג עשוי כמעט לחלוטין (קחו בחשבון שהוא ממשיך להתבשל בדקות הראשונות שאחרי ההוצאה מהתנור).
  • 5. מגישים למרכז השולחן יחד עם אורז ובצל ירוק חתוך גס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully