דגי דניס על האש / בתנור

מצרכים

  • דגי דניס טריים ומנוקים, כמספר הסועדים
  • לכל דג:
  • חמאה - כמות נדיבה
  • 1 שן שום כתושה
  • מעט עלי רוזמרין טריים
  • מעט מיץ לימון
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • לערבב את החמאה עם השום הכתוש. למרוח על הדג, הן בחוץ והן בפנים. לבזוק מעל מעט מלח. להניח בבטן הדג ומלפזר מעליו עלי רוזמרין. לטפטף מעל מיץ לימון.
  • להכנה על מנגל/ברביקיו: לפרוס נייר אלומיניום, להניח עליו נבטים או כל ירק אחר שישמש מצע לדג, להניח מעל את הדג ולסגור את נייר האלומיניום כמעין אוהל סגור, כך שישאר רווח בין הדג ובין הנייר. להניח על האש למשך כ- 25 דקות (לא יותר מחשש שהדג יתיבש), כך שהדג מתבשל באדים של עצמו.
  • להכנה בתנור: ניתן להשתמש בשיטת נייר האלומיניום, או בשקית קוקי. את השקית מורחים מבפנים במעט שמן זית. את התנור מחממים מראש ל-150-175 מעלות, ואופים לא יותר מ - 25 דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם