וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון אפוי בתנור

כמו קל להכין סלמון בתנור? הכי קל שיש. פשוט שולח אותו להיצלות עם כמה עגבניות, בצלים וגמבה. רק חשוב לשמור שהוא לא יתייבש ושיישאר עסיסי.

מתכון מאת: נינט בן-יהודה

גיגסי ספורט בר. צילום: באדיבות טל כהן,
גיגסי ספורט בר/צילום: באדיבות טל כהן

מצרכים למתכון

  • 4 פילטים של סטייק סלמון
  • 2 בצלים חתוכים לטבעות
  • 2 עגבניות בשלות, חתוכות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • כף שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. להניח על נייר הכסף את טבעות הבצל, העגבניות והגמבה. מעל הירקות להניח את הסלמון, ומעל לכל לזלף שמן הזית.
  • 2. לתבל לפי הטעם האישי. לעטוף היטב את הדג בנייר הכסף.
  • 3. לאפות כשעה בחום בינוני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully