למתכון של שיפודי נקניקיות בעטיפת בצק
מתכון לבטטה משודרגת במדורה
מתכון לפיתות ממולאות חובזה
מתכון לשיפודי אננס, בננה וחלומי
מתכון לאנטרקוט צלוי בפויקה לוהט
מתכון לתפוחי אדמה מתובלים במדורה
תפוח אדמה "ברבי" - במילוי ביצה
מתכון ללחם בסיר פויקה
מתכון לפויקה של אוסובוקו טלה ביין לבן
מתכון לתפוחי עץ אפויים במדורה
מתכון לקלחי תירס מתובלים
מתכון לעוגת שוקולד בסיר פויקה
מתכון למרשמלו תוצרת בית
מתכון לשקשוקה במדורה - של אייל שני
מתכון לבשר מפוחם בענבים מתוקים - של אייל שני
לשדרג את המדורה - מתכוני ל"ג בעומר
7.5.2012 / 13:44
האוכל במדורה לא חייב להתחיל ולהסתיים בתפוח אדמה שרוף. אפשר לשדרג את הבטטות עם תיבול ואפשר ללכת על פויקה, שקשוקה, קלחי תירס מתובלים, שיפודי אננס, או מרשמלו ביתי