אם יש תקווה לישראל, פה היא יושבת
תנו לרשת ללכוד אתכם, להיסחף
תנו לרשת ללכוד אתכם, להיסחף
איילה ג'ני מכינה בצק יופקה מהמטבח הטורקי, שאותו היא ממלאה בבשר אונטריב מפורק ומגלגלת למאפים ארוכים ופריכים. הילדים שלה קוראים לזה סוכריות בשר, ואנחנו בהחלט יכולים להבין למה, ויש גם כמה קיצורי דרך לתוצאות מהירות
אחד יצא, האחר נכנס. מה הרצל היה אומר על זה?
איילה ג'ני כבר חולמת על הסופ"ש ומכינה צלי בשר רך מאוד, עם רוטב עדין ומעט פיקנטי, שתמיד משרה אווירת שבת חגיגית. והטריק? אפשר להתחיל להכין אותו יום-יומיים מראש
עוגה בחושה עשירה בטחינה. יחד עם תוספת של חלבה ושוקולד לבן מקורמל, מתקבלת עוגה מושחתת ועשירה במיוחד. מושלמת ליד הקפה
מערבון עם סוף טוב על שני יהלומים גולמיים בעיר היהלומים המיתולוגית
הולנד, יפן, גרמניה והרבה מאוד ישראל: טועמי חדש על המדף טיילו