וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מתכון לבננה צ'אנקי

יאיר פיינברג

13.9.2011 / 6:37

עושים על האש ורוצים לשלב גם קינוח? יאיר פיינברג מכין בננה צ'אנקי עם שוקולד חלב, סירופ מייפל אמיתי ופקאן סיני

יח"צ - חד פעמי

חומרים ל-4 מנות:
4 בננות בשלות
100 גרם שוקולד חלב או מריר
4 כפיות מייפל אמיתי
4 כפות פקאן סיני קצוץ גס


אופן ההכנה:
1. פורסים את הבננות לפרוסות בעובי של 3-4 מ"מ. מכינים מרובע גדול של רדיד אלומיניום ומעליו ריבוע קטן יותר של נייר אפייה. מסדרים את הבננות במרכז הריבוע (יש להשאיר שוליים רחבים מאוד אותם נסגור ל'מעטפה אח"כ).

2. מניחים מעל הבננות קוביות שוקולד חלב ומוזגים סירופ מייפל.

3. סוגרים את הריבוע לקבלת 'מעטפה' גדולה.

4. מניחים את ה'מעטפה' על האש כחמש דקות.

5. פותחים את המעטפה מלמעלה – מפזרים פקאן סיני ומגישים חם.

טיפ
ניתן לגוון עם שוקולד בטעם האהוב עליכם וב'טופינגס' לפי מה שאתם אוהבים – או למשל בכדור גלידה קפוא ונהדר.


צילום, הפקה ועריכה: ivp - בית הפקות מקוון


צולם במקום בלב - רעננה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully