וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירקות נימוחים בתנור

גילה דן

8.9.2009 / 11:07

מתכון של גילה דן, אשקלון

חומרים:
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
4 גזרים גזרים גדולים קלופים
3 בצלים גדולים קלופים
1 ראש שום חצוי לרוחבו
2 ראשי סלרי גדולים קלופים
חצי קג' דלעת חתוכה לקוביות גדולות
1 כרובית מפורקת לפרחים
3 בטטות קלופות
פטריות שלמות
רוזמרין טרי
מרווה טריה
מלח גס
פלפל גרוס
שמן זית

אופן הכנה:
1. חותכים את הירקות לקוביות בגודל אחיד פרט לפטריות שאותן משאירים שלמות. שמים בכלי חסין חום.

2. מערבבים את הירקות במעט שמן זית, רק שיהיו מרוחים. מוסיפים את הרוזמרין, מרווה, מלח, פלפל ומערבבים.

3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות ל-40 דקות, עד שהירקות חרוכים מעט, פריכים ורכים בתוכם.

  • עוד באותו נושא:
  • ירקות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully