וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מלפפונים ומקל בצק עלים

אוראל קמחי

2.9.2014 / 14:55

היתרון במרקים של קיץ לעומת אלה של החורף שנדרשות דקות ספורות להכנתם. אוראל קמחי מכין מרק מלפפונים בסגנון ציזיקי עם מקל בצק עלין בקלי קלות

צילום: בבוקשה הפקות

חומרים ל-2 מנות:
למרק:

1/2 קילו מלפפונים
100 גרם שקדים מולבנים
200 מ"ל שמנת חמוצה
2 שיני שום
כף שמן זית
מלח ופלפל
כף שמן זית

למקלות בצק:
חבילת בצק עלים
1 כף שומשום
ביצה

לקישוט:
3 עלי בזיליקום טריים


אופן ההכנה:
1. למרק: טוחנים את כל המרכיבים היטב במעבד מזון ומסננים. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

2. מכינים את רצועות הבצק: בתנור שחומם מראש אופים לחום של 180 מעלו את רצועות בצק העלים חתוכות בגודל 2 ס"מ על 10 ס"מ. מברישים בביצה, מפזרים שומשום ל-10 דקות או עד שהן זהובות.

3. מגישים את המרק עם בצק העלים.

עוד רעיונות למרקים קרים
מתכוני מלפפונים פשוטים במיוחד
איך מבשלים עם מלפפונים?

  • עוד באותו נושא:
  • מרק

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully