וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ובזריזות

6.5.2008 / 15:00

טיפים של אנטוניו מנסה להכנת מנה של ירקות מאודים. האספרגוס בפנים

מערכת וואלה!

מתכון ל-4 סועדים:

8 יח' אספרגוס
1 זוקיני
200 גר' ברוקולי
חופן עלי תרד
2 גבעולי כרישה – נקיים מעלים וחתוכים לטבעות
שמן זית, לימון מלח ופלפל

הכנה:
1.מרתיחים מים בסיר,מעל לסיר מניחים מסננת ובתוכה הירקות.
ומאדים במשך 5 דקות.

2. מגישים חם ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.


צילום: דייב שחר ודניאל יעקובוביץ'

עריכה: בת גולן

.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully