וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פותחנית חגיגית

29.3.2009 / 1:50

ערן ירוחם מציע מנה ראשונה וקלילה, רגע לפני שאתם פותחים את ההגדה: רוסטביף של סינטה מגולגל על אספרגוס

דייב שחר

חומרים:
אספרגוס חלוט (כמספר הסועדים + 2)
1 ק"ג נתח סינטה מיושן
2-3 כפות חרדל
תערובת תבלינים גרוסה מ: זרעי כוסברה, זרעי שומר, פלפל שחור וירוק, שום פרוס, מלח גס.

הכנה:
1. קולים וגורסים את תערובת התבלינים. מצפים את הבשר בחרדל ובתערובת התבלינים הגרוסה.

2. סוגרים היטב את הבשר על גבי מחבת חמה מאוד ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 25 דקות. מצננים את הבשר על גבי רשת, ופורסים אותו דק ככול האפשר.

3. מגלגלים כל פרוסת רוסטביף סביב חלקו התחתון של האספרגוס החלוט. מקשטים בתבלינים ומעט חרדל.

הפקה: הילי עופר
צילום: דייב שחר
עריכה: אייר ענבר

.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully