וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מה מתגלגל?

5.4.2009 / 0:01

אידוי, הקפצה, גלגול. מה אביבי יותר מספרינגרול? ואת זה של ערן ירוחם מגלגלים בתוך עלה אורז, כך שהוא גם כשר לפסח

דייב שחר

חומרים:
20 דפי ספרינג רול
2 בצלים סגולים או 5 בצלי שלוט פרוסים דק
1/2 חב' נבטים עבים
2 גזרים גדולים מגורדים בפומפיה גסה
2 שיני שום קצוצות דק
1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ דק
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
2 כפות רוטב דגים
מעט פלפל שחור טחון
כף שמנה של קורנפלור בחושה היטב ב 1/3 כוס מים ( להדבקת העלים )
עלי כוסברה/כרוב/חסה

הכנה:
1. על מחבת לוהטת מקפיצים את הבצלים השום והג'ינג'ר.

2. מוסיפים את הפלפל הירוק והנבטים, מקפיצים דקה ומוסיפים את הגזרים. מוסיפים את רוטב הדגים והפלפל השחור, ומערבבים היטב. מסירים מהאש ומצננים.

3. טובלים עלה אורז במים פושרים.

4. ממלאים ומגלגלים את העלה.

5. מאדים את עלי האורז הממולאים כעשר דקות.


הפקה: הילי עופר
צילום: דייב שחר
עריכה: אייר ענבר

.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully